Morgan Experience

Een drie-daagse trip naar de bakermat van de Morgan sportauto's 

Wij brengen u naar de bakermat van de Engelse autohistorie! Al meer dan 110 jaar worden in Malvern de sportauto's van Morgan gebouwd. Nog steeds met gebruik van de traditionele methoden én met de hand!

Deze Morgan Experience biedt een unieke kans om kennis te maken met dit fameuze merk. U ziet met eigen ogen hoe de auto's worden gebouwd. Stap voor stap gaan wij met u door de fabriek. Deze is op zichzelf al uniek! Al 110 jaar worden de Morgens in dezelfde hallen gebouwd... de tijd heeft hier letterlijk stil gestaan. U ziet de auto ontstaan als u door de diverse 'shops' wordt geleid: the chassis shop, the wood shop, the tin shop, the paint shop en natuurlijk the trim shop. U ziet echte ambachtslieden aan het werk en ruikt de sfeer van 100 jaar geleden. Een pasnaad wordt hier nog met de hamer gecorrigeerd.

 

    

Maar er is meer...!

Wanneer u heeft gezien hoe deze prachtige auto's worden gebouwd, wilt u natuurlijk ook wel weten hoe ze rijden. Dat kan! Op de tweede dag gaan we maar liefst een hele dag met deze auto's op pad in de fantastische omgeving van Malvern. Deze basis van Morgen is gelegen in het liefelijke Worchestshire. 's ochtends halen we de auto's bij de fabriek op. Na een kleine instructie (Please keep left!) maakt u een rondrit waarbij u de auto nog beter leert kennen en waarderen. Onderweg is er natuurlijk gelegenheid om van auto te wisselen en zo ook de andere modellen te beleven. Tijdens de lunch gaan de gesprekken vast niet over de scones with cream! Die zijn overigens wel erg de moeite waard...

 

     

 

Natuurlijk wordt er uitstekend voor u gezorgd.

U overnacht in een prachtig en typisch Engels hotel. We blijven tenslotte in stijl . Dit is onze uitvalsbasis voor de drie dagen. U verblijft hier op een kamer met 2 gescheiden bedden en een eigen badgelegenheid. Wanneer u met z'n tweeën deelneemt aan onze Morgan Experience, deelt u de kamer met elkaar. Wilt u toch aparte kamers, dan is dat natuurlijk mogelijk. Ook onze diners zullen in dit hotel worden geserveerd. 

De transfers zullen met een kleine mini-bus worden verzorgd. Denk dan aan het vervoer van en naar het vliegveld en tussen het hotel en de fabriek. Op deze manier wordt u comfortabel van de ene naar de andere plaats vervoerd.  

Gelimiteerde plaatsen beschikbaar

Er zijn slechts een aantal plekken beschikbaar om deel te nemen aan deze Morgan Experience. In totaal kunnen wij 10 personen toelaten tot deze unieke trip. De reden hiervan is de beperkte beschikbaarheid van de Morgans voor onze dagtrip door de omgeving. Wacht daarom niet te lang met inschrijven, want vol = vol. Wanneer alle plekken bezet zijn, plaatsen wij u, in volgorde van aanmelding, op de wachtlijst. Komt door omstandigheden een plek vrij, dan zullen wij contact opnemen en u in de gelegenheid stellen om alsnog deel te nemen. 

 

Verkort programma Mei 2019

Woensdag 15 mei   's Ochtends ontvangst met koffie op Schiphol en aansluitend vertrek naar Birmingham Airport
    's Middags lunch bij The Morgan Autosport Company en aansluitend de Factory Tour
    Diner en overnachting in hotel
     
Donderdag 16 mei   Auto's halen bij de fabriek en eerste etappe rijden in de prachtige omgeving van Malvern
    Mid-point stop met Engelse lunch
    Tweede etappe rijden en einde middag auto's inleveren bij The Morgan Autosport company
    Diner, pub visit en overnachting
     
Vrijdag 17 mei   's Morgens ontbijt en transfer naar Birmingham Airport
    's Middags aankomst op Schiphol  
     

Kosten en voorwaarden

Deelname aan deze unieke drie-daagse Morgan Experience kost € 1500,-. Uw deelname is alleen gegarandeerd als het volledig ingevulde inschrijfformulier is ontvangen en het inschrijfgeld is bijgeschreven op onze rekening. U kunt het inschrijfgeld overmaken op rekening NL 95 ABNA 0603 6591 44 t.n.v. Autohistorica. U ontvangt van uw inschrijving een factuur. Annuleren is mogelijk tot 30 dagen voor vertrek. Wij zullen dan het inschrijfgeld restitueren onder inhouding van € 150,- voor gemaakte kosten. Annuleert u binnen 30 dagen voor vertrek, vindt er geen restitutie plaats. Wilt u iemand anders laten deelnemen in uw plaats, is dat natuurlijk mogelijk. Echter zullen wij de kosten van het wijzigen van het vliegticket moeten doorbelasten. Tijdens de rondtrip bent u met de Morgan volledig verzekerd voor schade en ongeval. Voor de overige tijd dient u zelf een reisverzekering af te sluiten. 

Deelname is alleen mogelijk voor personen van 25 jaar of ouder en in het bezit van een geldig rijbewijs.